Openingstijden

Maandag - Zondag : 12:00 - 21:30 uur
Bezorgtijden : 17:00 - 21:30 uur
Onze merken

Onze merken

Bij Snackbar Kitsy’s streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit, uw frikandel, patatje, hamburger, shoarma, döner, maar ook uw softijsje en milkshake zijn uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit, daar zijn wij bekend om geworden! U zal bij ons vakkundig en vriendelijk geholpen worden, het eten word met zorg bereid, dat staat bij ons hoog in het vaandel!

Beckers
Beckers Benelux is uitgegroeid tot een fabrikant die bekend staat om zijn kwalitatieve en innovatieve producten, waarbij geen concessies worden gedaan aan de smaak.
oliehoorn
Smakelijk en vooral ook uniek! Dankzij de traditionele bereiding en de natuurlijke grondstoffen weet Oliehoorn haar sauzen, oliën en vetten te voorzien van een uniek en smakelijk karakter.
vandobben-logo
Van Dobben is vooral bekend door onze heerlijke croquetten. Onze croquetten zijn rijke, goedgevulde ragouts met lekkere blokjes vlees in een krokant jasje. Maar we maken tegenwoordig ook andere lekkernijen.

 

Onze merken
Mora snacks zijn extra kruidig, extra stevig, royaal gevuld met een volle smaak en heerlijk mals vlees. Logisch dus dat Mora vaak op de bestellijst staat als er iets te vieren valt. Mmm… van Mora.

farm-frites

Farm Frites levert een bijzonder uitgebreid assortiment aardappelproducten aan iedereen die de consument van dienst is bij het buitenshuis eten: van cafetaria tot restaurant, van bedrijfskantine tot hotelketen.

Top↑